+359 888 754 719 tip_vd@abv.bg

Бензиностанция Тип ООД – търговия с горива във град Видин

Фирма ТИП ООД е със седалище град Видин. Основната и дейност от 2010г. е търговия с горива на дребно. Местоположението на фирмата ни и близостта със съседите ни Румъния и Сърбия е благоприятно за доброто и пълноценно обслужване на клиентите от международния транспорт.

Бензиностанциите на ТИП във Видин работят без прекъсване и осигуряват на своите клиенти качествено обслужване. При нас ще намерите екологично гориво с най-високо качество – за оптималната работа на Вашият автомобил. Фирмата ни спазва стриктно всички санитарни изисквания и административно-техническите норми и правила.

В горивата, който предлагаме, нашият екип целогодишно влага високотехнологични добавки, които служат за почистване и отстраняване на коксови отлагания и почистване на клапани. Заедно с това, осигуряват по-висока мощност, по-нисък разход и оптимизира работата на двигателя. За дизела добавяме специална зимна добавка за по-добра работа на двигателя в зимни условия.

Освен качественото гориво, при нас – в бензиностанции ТИП, ще намерите и богата гама от услуги – кафе, пакетирани храни и напитки, помпане на гуми и други. За улеснение на клиентите ни предлагаме и възможността за плащане чрез ПОС терминали. Във фирмата сме изключително гъвкави както в отношенията си с клиентите, така и в бизнес партньорствата си.

Затова в бензиностанции Тип предлагаме:

N

Безплатна логистична подкрепа

На международните ни партньори в транспорта, които имат седалища във вътрешността на България;
N

Възможност за доставка на горива до база на купувача

Можем да се договорим за различни отстъпки от цената на горивото, в зависимост от срока и начина на плащане;
N

Достъпни цени

От самото си създаване до днес, във фирмата продължаваме да предлагаме достъпни цени за клиентите си от всички потребителски групи;

N

Високо качество на горивата на изгодни цени

И различни отстъпки за редовни клиенти.