+359 888 754 719 tip_vd@abv.bg
 

Търговия с горива в бензиностанции ТИП

В бензиностанциите си ТИП ООД извършва търговия с горива на едро и дребно, които могат да бъдат доставени до база на купувача по договорка. Освен това, в зависимост от начина и срока на плащане, имате възможност да получите отстъпка от цената на горивото, ако сте редовен клиент и в зависимост от начина и срока на плащане.

N

Бензин

Доставя се главно от Ромпетрол Румъния. От изключителна важност е бензинът да е качествен и да няма примеси, за да щади двигателя и да му осигури дълъг експлоатационен живот. Към него целогодишно влагаме добавка Liqui Moly.

N

Дизел

Дизеловото гориво, което ТИП ООД доставя, е изключително качествено. Към него влагаме BDC от BARDAHL. През зимния период, за по-голяма сигурност, допълнително се влага зимна добавка TDA.

N

Пропан-бутан (LPG)

Снабдяване от БУЛ МАКС ГАЗ. Пропан-бутанът е все по-разпространено гориво заради ниските си експлоатационни разходи и дългия живот на двигателя, който осигурява. Освен това е едно от най-екологичните горива, защото емисиите на токсини и азотни окиси, които се отделят при горене, са много по-ниски, в сравнение с традиционните горива.

ТИП предлага и добавките Liqui Moly и BARDAHL, чието име години наред е синоним на ефективност и качество. Независимо дали сте тръгнали по работа или на екскурзия към Западна Европа, заповядайте да заредите резервоара на Вашето МПС в удобната за Вас бензиностанция ТИП!

Когато се завръщате от дълъг път, минавайки през град Видин, потърсете висококачествени горива за автомобила си именно тук!