+359 888 754 719 tip_vd@abv.bg

Логистика и посредничество

Логистика и посредничество – напълно безплатно, предлагаме в ТИП за своите партньори от международния транспорт, които имат фирми със седалища във вътрешността на България. Разбира се, предлагаме логистични и посреднически услуги и на фирми с други сфери на действие, с които има дългосрочни бизнес взаимоотношения и сключени договори.

Във фирмата поставяме потребностите на всички свои клиенти и партньори като свой приоритет и се стремим да им бъдем максимално полезни.

В бензиностанции ТИП получавате:

  • Клиентите ни, с които работим, получават пълно сътрудничество за покриване на нуждите, които възникват по време на пътуване – медицинска помощ, застраховател, технически прегледи на МПС, сервиз на гуми и двигатели.

  • Тъй като обектите ни се намира в град Видин, фирмата изгражда много контакти и трайно сътрудничество с транспортни фирми от България и Румъния, за които е надежден помощен център.

  • Осигуряване на контакт с местни сервизни фирми, при нужда от специализирани сервизни дейности.

  • Осигуряване на контакт с административни служби и свързаните с тях дейности.

  • Посредничество при изпращане и получаване на документи.

  • Възможност за плащане на кредит при зареждане с гориво.

    За целта сме изградили широка партньорска мрежа с множество търговци, производители, превозвачи, финансови институции и т.н.

    Не забравяйте – фирма Тип ООД е специализирана в търговията с горива на дребно, но непрекъснато обогатяваме своята сфера на дейност, за да сме в крак с времето и с потребностите на Вас – нашите клиенти! В годините сме се утвърдили с предлагането на течни горива с високо качество, което ни прави надежден партньор.