+359 888 754 719 tip_vd@abv.bg

Ремонт на улица Широка, извършен за сметка на Тип ООД – в полза на гражданите на Видин!

Ремонтът на улица Широка във Видин, в участъка от бензиностанцията до надлеза в посока Брегово (включително кръстовищата около бензиностанцията) е извършен от Тип ООД, с изключителното съдействие на Община Видин.

Фирма Тип ООД не просто се грижи за удобството на своите клиенти, но и искрено работи в посока подобряване на стандартите както на бизнеса, така и на града, в който развива своята дейност и,  разбира се – държавата си.

Бензиностанцията е разположена на стратегическо място – на границата с Румъния, откъдето преминава трафикът на превозни средства, чиито водачи пътуват от и към Западна Европа – както автомобили и туристически автобуси, така и ТИР-ове.

Улица Широка, където се намира бензиностанция Тип ООД, води към Околовръстния път на град Видин, откъдето по Главен път Е79 се излиза на Дунав мост Видин-Калафат. Това е причина Тип ООД да е загрижена за водачите на МПС, които минават оттук.

Ремонтните дейности са извършени в участъка, чието състояние е било най-тежко, а благоустройството му – най-належащо.

Сега бензиностанция Тип ООД посреща своите нови и редовни клиенти в една по-спокойна пътна обстановка и им предлага зареждане с висококачествени горива и други услуги.